Registracija

Možna dostopa do vsebin spletne revije:

Osebni uporabniški račun

Uporabnik prejme osebni uporabniški račun in geslo, ki ga uporablja pri prijavi za dostop v spletno revijo. Dostop do vsebin spletne revije je mogoč iz vsakega računalnika (ali mobilne naprave), ki je povezana s spletom.

Skupen uporabniški račun

Tovrsten dostop je primeren za knjižnice in podjetja, kjer bo spletno revijo uporabljajo več uporabnikov. Dostop za uporabnike je mogoč brez uporabniškega imena in gesla, vendar je omejeno na IP številko omrežja od koder želite uporabnikom omogočiti dostop. Pogoj je, da je številka IP omrežja statična. 

Naročnina

Letna naročnina na spletno revijo Kemija v šoli in družbi (s prilogo Gospodarjenje z okoljem) znaša 80 EUR + DDV. Spletno revijo lahko v okviru ene naročnine naenkrat uporablja le 1 uporabnik. Po registraciji vam bomo predračun poslali na navedeni elektronski naslov. Po plačilu vam bomo poslali podatke za prijavo v zaprte strani spletnega mesta, kjer se nahaja vsebine revije.

Za skupen uporabniški račun vpišite IP številko omrežja (npr. 88.200.82.203 in ne območja npr. 88.200.82.1-127), ki jo lahko pridobite na naslednji povezavi
S registracijo se strinjate s pogoji uporabe spletnega mesta